ACS-ul s-a blocat la Botoșani, 0-2

140

Seria perfectă a celor de la ACS Poli a fost întreruptă în epilogul primei etape a returului Ligii 1 de fotbal. FC Botoșani le-a administrat timișorenilor primul eșec după 4 victorii consecutive, scor 2-0.

Botoșani rămâne o adevărată ”bestie” pentru Timișoara. Trupa din nordul Moldovei le-a administrat corecții cu fiecare ocazie. Așa s-a întâmplat și luni seara, în ultimul joc din startul returului, victorie cu 2-0 pentru FC Botoșani în fața lui ACS Poli.

Trupa condusă de Ionuț Popa reușise o serie incredibilă de 4 victorii la rând și spera să scoată ceva și din deplasarea de la Botoșani în ciuda numeroaselor probleme cu accidentările și suspendările. Doar că Willie Barbosa a semnat o dublă în poarta lui Straton și a decis aproape de unul singur învingătoarea.

Atacantul gazdelor a punctat în minutul 35 din interiorul careului după pasa perfectă de la Fulop și în minutul 42 la finalul unei scheme. Willie s-a aflat și la originea celei mai mari ocazii a botoșănenilor, cea din minutul 10 când șutul său a nimerit transversala.

Replica bănățenilor a fost destul de palidă. În minutul 73 Cânu a nimerit bara porții adverse la singura ocazie serioasă de a marca a oaspeților.

Pentru Timișoara urmează sâmbătă un meci special pe teren propriu pentru că pe Dan Păltinișanu vine Dinamo București.

ACS Poli: Straton – Străuț, Bocșan, Cânu, Novak – Croitoru, Llorente – Cârstocea (40 – Cârstocea), Vraciu, Doman (59 – Mailat) – Drăghici (57 – Roșu).

LĂSAȚI UN MESAJ