ACS-ul pierde dramatic la ultima fază

146

Seria pozitivă a lui Poli în Liga I s-a întrerupt marți seara. Golul stupid încasat în prelungirile partidei de la Ploiești a adus primul eșec după cinci jocuri fără înfrângere: 0-1 în fața lui FC Voluntari.

Fotbaliștii timișoreni au fost la două minute de a bifa al șaselea joc fără înfrângere în campionat. Tudorie a speculat în minutele de prelungire neatenția defensivei bănățene și a marcat dintre trei fundași golul ce a decis învingătoarea de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Meciul putea începe pratic de la 1-0 pentru Poli, dacă Bîrnoi găsea traiectoria într-o situație excelentă din minutul 4. Soljic a avut a doua ocazie de a marca după jumătatea primei reprize. Croatul a reluat excelenta centrare a lui Munteanu, dar fundașii gazdelor au respins de pe linia porții. În replică, Voluntariul a ratat două ocazii în ultimele secvențe ale reprizei prin Popadiuc, mijlocașul ilfovean negăsind execuția decisivă.

Poli a mai avut noroc încă o dată la o acțiune a lui Popadiuc, în minutul 57, când acesta a încercat o execuție pretențioasă pentru Liga I. Echilibrul din teren s-a rupt spre final. Din minutul 83 gazdele au evoluat în inferioritatea numerică, fundașul Achim a primit al doilea cartonaș galben și implicit l-a văzut și pe cel roșu. Meciul se îndrepta spre un 0-0; la ultima fază ilfovenii au dat lovitura după un moment de slăbiciune al defensivei timișorene. Tudorie a împins balonul în plasă din câțiva metri, balon bâlbâit în prealabil de fundașii lui Poli.

Final 1-0 și Poli rămâne cu 17 puncte adunate în 11 meciuri, deocamdată pe locul 6.

Sâmbătă, Timișoara va evolua tot în deplasare, la Iași.

ACS Poli: Curileac – Tigănașu, Cânu, Melinte, Ciucur – Artean, Vașvari – Bîrnoi (72 – Mailat), Curjuric (78- Doman), Munteanu – Soljic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.