ACS și ASU își conturează loturile

174

Cele două secund divizionare din Timișoara încep să își contureze loturile pe care se vor baza în noua stagiune. Dacă ACS-ul a parafat semnarea a nouă contracte de joc, ASU a plecat în cantonament cu un lot de 22 de fotbaliști.

Încet, încet lucrurile încep să se miște și pentru ACS Poli respectiv ASU Politehnica, echipele se se vor alinia la startul ligii secunde peste exact o lună. Dacă fost prim-divizionară începe să își contureze lotul, echipa suporterilor a păstrat jumătate din jucătorii avuți la dispoziție pentru trial.

ACS-ul a oficializat parafarea a nouă contracte cu foști ori noi jucători: portarul Mădălin Smaranda, Marius Croitoru, Cătălin Vraciu, Cătălin Doman, Adrian Poparadu, Alex Popovici, George Neagu, Daniel Vădrariu și Octavian Drăghici. În stand-by sunt fundaşul Alin Şeroni şi mijlocaşul Răzvan Trandu, ambii în condițiile în care își rezolvă situațiile contractuale cu ultimele cluburi de care au aparținut.

Formația pregătită de Ionuț Popa va susține primul meci de verificare al verii peste câteva zile. Miercuri, 6 iulie, de la ora 18,00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, violeții vor primi vizita grupării de primă ligă OFK Belgrad.

Concitadina ASU Politehnica a plecat în Ungaria pentru un stagiu de pregătire centralizat și pentru câteva meciuri amicale. ”Băieții în ghete” sunt cantonați la Bekescsaba până la sfârșitul săptămânii viitoare, perioadă în care au programate și trei teste în compania echipei secunde a celor de la Bekescsaba II, respectiv a celor de la Elore Bekescsaba în 5, 7 și 9 iulie.

Antrenorul Sorin Brândescu a reținut în lot doar 22 de fotbaliști dintre cei 50 de jucători avuți la dispoziție de la reunire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ