ACS Poli, trei puncte mari, după un final nebun!

191

ACS Poli Timișoara a obținut trei puncte importante, după 3-1 cu CS Balotești. Succesul alb-violeților s-a conturat însă doar pe final, deși bănățenii au evoluat în superioritate numerică în ultimele 10 minute. Bădăuță (foto) și Paramatti au fost „eroii” bănățenilor.

Cu sabia deasupra capului, elevii lui Răchită au început bine duelul cu CS Balotești – o altă formație aflată în suferință. După nici 20 de minute, gazdele conduceau cu 1-0, după ce Bădăuță a transformat, cu lejeritate, un penalty dictat după o intrare imprudentă a lui Flămânzeanu la Țîgîrlaș. Timișorenii au rămas sus și au mai avut alte două oportunități importante de a-și ușura misiunea, prin Bădăuță și Buzan, dar au terminat repriza la egalitate cu adversarii din sudul țării! Munteanu a comis un henț (45+2), iar Vasile Mihai a stabilit scorul pauzei, de la punctul cu var.

Golul din finalul primei părți i-a bulversat pe oamenii lui Răchită, care deși au avut posesia, n-au convins în atac, în ciuda tuturor eforturilor și ajutoarelor venite de pe bancă. Și-au mai primit două imbolduri! Primul, în minutul 80, când Flămânzeanu a primit al doilea „galben”, și și-a lăsat echipa în inferioritate, iar al doilea, o secvență mai târziu, când Marciuc a trimis peste, din doar… trei metri!

Iar soarta și-a întors fața către gazde, în minutul 89, când căpitanul Paramatti a trimis cu capul în plasă, o centrare a lui Calugher! În prelungiri, Bădăuță a scăpat pe contraatac și a bifat „dubla”, pentru o gură mare de oxigen alb-violetă. ACS Poli se apropie la 4 puncte de Balotești și la 8 de Farul și Aerostar.

ACS Poli: D. Moldovan – Ţîgîrlaş, Paramatti (c), Bilia, Vl. Olteanu – D. Munteanu (Golda) – Buzan (Oprea), Calugher, Ant. Manolache, Sidorenco – Bădăuţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.