ACS Poli riscă să mai piardă încă 6 puncte! Tot clasamentul Ligii 1 se dă peste cap!

1074

Comisia de Licenţiere pregăteşte o adevărată revoluţie în clasamentul Ligii I. Chiar înainte de pauza de iarnă, clasamentul Ligii I va fi serios dat peste cap. Nu prin prisma rezultatelor de pe teren ci din cauza insolvenţei şi a unor divergenţe financiare.

Şefii Comisiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal pregătesc o nouă grilă de depunctări, care ar putea complica şi mai mult clasamentul în preajma finalului anului 2016 în perspectiva duelurilor pentru play-off şi play-out.

Gazeta Sporturilor scrie că revelaţia Gaz Metan, Pandurii, ASA şi ACS Poli Timişoara vor pierde săptămâna viitoare între 3 şi 6 puncte din aceste motive.

Cea mai afectata de aceasta veste este Gaz Metan, care ocupa locul 3 înaintea acestei etape, fiind una din cele mai în formă echipe din acest sezon. Medieşenii au intrat recent în insolvenţă şi s-au trezit şi cu un proces cu un jucător care a jucat doar 120 de minute în 2 ani. Bekoe a fost legitimat până în 2015 la Gaz Metan şi teoretic a venit liber de contract. Ultimul club al său însă, Cernomorets Bugars l-a dat în judecată pe jucător, astfel că şi Gaz Metan a fost implicată în acest litigiu. Şefii de la Mediaş au anunţat deja FIFA şi UEFA că nu aveau la cunoştinţă faptul că jucătorul avea contract cu bulgarii şi speră să scape.

ASA Târgu Mureş şi ACS Poli au mai fost depunctate deja, prima cu 6 puncte iar a doua cu 14! Dintre toate echipele cu probleme, doar CFR scapă de o nouă rundă de depunctare. Clujenii au demarat negocierile cu un nou investitor, iar din 2017 aşteaptă să iasă din insolvenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ