ACS Poli își continuă pregătirea de iarnă sub soarele Antalyei

83

ACS Poli Timișoara a plecat astăzi în tradiționalul cantonament de iarnă. Florin Marin a deplasat 21 de jucători pentru cele două săptămâni de pregătire din Antalya.

Prim-divizionara lasă terenurile înghețate și gerul din țară pentru temperaturile mult mai prietenoase de lângă Mediterană. Alb-violeții au plecat astăzi în cantonamentul din Antalya, stagiu de pregătire centralizat întins până în data de 2 februarie.

Antrenorul Florin Marin a decis să îi urce în avionul cu destinația Turcia un lot format din 21 de fotbaliști. Între aceștia și proaspăta achiziție Prince Rajcomar, dar și patru juniori. Lotul deplasat: Mădălin Smaranda și Daniel Rusu (portari) – Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Gabriel Cânu, Harald Fridrich, Cristian Scutaru, Daniel Popescu, Cristian Melinte, Cătălin Doman, Javier Hernandez, Ovidiu Popescu, Deian Sorescu, Dorin Goga, Ianis Zicu, Fernando Llorente, Cristi Bărbuț, Pedro Henrique, Robert Elek, Andrei Sântean, Prince Rajcomar.

Poli și-a programat deocamdată patru meciuri de verificare în însorita Antalya. În 23 ianuarie înfruntă pe Botev Plovdiv (Bulgaria), în 25 ianuarie pe LASK Linz (Austria), în 27 ianuarie pe Carl Zeiss Jena (Germania), iar în 31 ianuarie pe FC Chikhura Sachkere (Georgia).

LĂSAȚI UN MESAJ