ACS Poli a bifat o victorie și o remiză în Antalya

75

ACS Poli Timișoara a înregistrat o victorie și o remiză în triunghiularul din Antalya desfășurat luni după-amiaza. Elevii lui Florin Marin au evoluat câte o repriză cu LASK Linz și cu Sopron.

Prima zi a săptămânii a adus nu un amical de 90 de minute contra austriecilor de la LASK Linz așa cum era anunțat inițial ci două dueluri a câte 45 de minute. Alb-violeții și-au programat un triunghiular alături de Linz și de echipa maghiară Sopron.

ACS Poli a deschis după-amiaza în duelul cu LASK Linz, formație de liga secundă din Austria, pe care a învins-o cu 2-0. Ambele goluri au fost semnate de mijlocașul spaniol Fernando Llorente, primul în minutul 35 iar cel de-al doilea chiar înaintea pauzei.

Cea de-a doua repriză a adus duelul cu Sopron VSE, ocupanta locului 11 în liga a doua din Ungaria. O repriză încheiată la egalitate după ce maghiarii au deschis scorul în minutul 4, iar Poli a punctat prin Melinte în minutul 28. De notat că proaspăta achiziție a timișorenilor, Prince Rajcomar, a nimerit bara porții adverse.

Florin Marin a utilizat formula: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Ov. Popescu, Javi Hernandez – Zicu. Au mai jucat Rusu, Bocșan, Fridrich, Sorescu, Doman, Rajcomar.

Pentru timișoreni urmează miercuri testul contra echipei germane de liga a patra Carl Zeiss Jena.

LĂSAȚI UN MESAJ