ACS Dumbrăvița e regină în Superligă! Campioane pentru a treia oară la tenis de masă

290

ACS Dumbrăvița este din nou campioana României la tenis de masă. Gruparea timișeană a cucerit miercuri al treilea titlu consecutiv în Superligă grație victoriei strânse obținute în fața Politehnicii Iași.

Vechea campioană este totodată și noua campioană națională la tenis de masă feminin. ACS Dumbrăvița a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul național. Echipa antrenată de Nicoleta Husar a pierdut cu 5-3 returul finalei Superligii, cu Politehnica Iași, însă a cucerit laurii grație setaverajul superior, 32-29. Reamintim că în meciul tur disputat în urmă cu două săptămâni, dumbrăvițencele câștigaseră cu același scor, 5-3.

Meciul retur s-a încheiat de puține minute la Iași. Andreea Zamfir, cu o victorie, și Adina Diaconu, cu două succese, au adus punctele pentru echipa campioană. Diaconu a pierdut și un meci, iar Zamfir și Mihaela Dospina câte două.

Din postura de campioană a României, ACS Dumbrăvița are dreptul de a participa în ediția 2016-2017 a Cupei ETTU, la fel cum s-a petrecut în fiecare dintre ani trecuți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ