Accidentat de două ori: Fără permis la volan, a „aterizat” cu maşina în şanţ, iar apoi a fost lovit de o alta în timp ce traversa șoseaua

343

Întâmplare mai puţin obişnuită, miercuri seară, pe drumul județean 792/A, lângă Miersig, unde un bihorean în vârstă de 51 ani din Tinca a fost implicat, în decurs de câteva minute, în două accidente rutiere, ambele provocate de el.

Aflat la volanul unui autoturism, fără însă a avea permis de conducere pentru nicio categorie, bărbatul a pierdut controlul, iar maşina condusă de acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Bărbatul a scăpat din evenimentul respectiv fără vreo zgârietură, a coborât din maşina proptită în şanţ şi a vrut să traverseze şoseaua. A făcut-o, însă, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind izbit de un autoturism condus regulamentar, de o femeie de 57 de ani, din comuna Tinca.

Bihoreanul a avut noroc şi de această dată, căci a scăpat cu viaţă.

„Pacientul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi a fost internat la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, cu leziuni care nu îi pun viaţa în pericol. Are traumatisme minore la nivelul feţei şi craniului, contuzie toraco-abdominală, luxaţie de umăr drept şi fractură de gambă dreaptă”, a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al SMURD – UPU Bihor, dr Dacian Juca.

Între timp, poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pe numele victimei, pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ