Accident rutier spectaculos în centrul Devei. Șoferul, un adolescent care furase mașina VIDEO

337

Un adolescent de doar 17 ani a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a provocat un accident cu o mașină furată. Evenimentul rutier a avut loc astăzi, pe strada Împăratul Traian, din Deva.

Mașina a fost furată ieri, din parcarea hipermarketului Auchan, din ocalitate, susține proprietarul autovehciulului. Astăzi, bărbatul a fost să reclame furtul la Poliție.

Astăzi, în timp ce se deplasa pe strada menționată, adolescentul a lovit cu mașina furată o poartă, pe care a doborât-o. Criminaliștii au ajuns la fața locului pentru a face cercetări cu privire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit autorul furtului mașinii.

„În prima fază s-a constatat că fapta de conducere fără permis este reținută în sarcina tânărului în vârstă de 17 ani. Cercetările se vor extinde și cu privire la furtul de folosință al autovehiculului implicat în această tamponare, urmând ca polițiștii să stabilească dacă minorul este autorul și acestei fapte”, a precizat, pentru ziardehunedoara.ro, comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ