ACCIDENT! Poliţist de la S.O.S. Timiş, rănit în urma unui accident rutier! Maşina sa a derapat din cauza unor resturi vegetale

625

Un poliţist din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş a fost rănit uşor, vineri seara, pe şoseaua Timişoara – Lugoj, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un parapet.

Impactul dintre autoturism, un Peugeot 307, şi parapetul metalic de pe marginea şoselei a fost foarte puternic, maşina fiind avariată serios pe partea dreaptă.

Unii martori la incident spun că poliţistul a pierdut controlul volanului din cauza unor resturi vegetale aflate pe carosabil. Imediat după impact, poliţistul a fost preluat de o maşina particulară şi transportat la un spital din Timişoara.

Identitatea sa a rămas învăluită în mister, nu a fost comunicată public, întrucât, spun martorii, bărbatul ar fi angajat al Serviciului de Operaţiuni Speciale, însă nu se afla în misiune.

Poliţiştii de la Rutieră ajunşi la fata locului au făcut măsurători şi au încercat să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, răstimp în care circulaţia s-a desfăşurat greoi, pe un singur sens de mers.

2 COMENTARII

  1. FIIND LIBER, PRESUPUN CA A FACUT SI O MICA DEGUSTARE DE „TUICOMICINA”, SI ASTA EXPLICA DISPARITIA SA ATAT DE RAPIDA DIN ZONA, SI FAPTUL CA ORGANELE DE CONTROL AU TAIAT IARBA LA CAINI…
    *** RUSINE CELOR CE ANGAJEAZA ASEMENE SPECIMENE, CARORA LE MAI ACORDA IN PLUS SI INCREDERE TOTALA, IMUNITATE, SI DISCRETIE ASIGURATA DE COLEGI !

    • Presupunerile dumneavoastră nu sunt realitati. Iar daca nu ști realitatea nu iti da cu parearea, sa denigrezi un om care muncește 18 ore pe zi sa te protejeze pe tine cetatean de rand.

LĂSAȚI UN MESAJ