Accident mortal în vestul țării, două persoane au decedat – update

904

Circulația este oprită la această oră pe DN 79 în urma unui accident rutier. Din primele informații se pare că două persoane au decedat. Alte două persoane sunt rănite și au fost transportate de urgență la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ”din cauza unei coliziuni frontale dintre un tir şi un autoturism, circulaţia rutieră pe DN79 (E671) este oprită pe ambele sensuri la km 23, între localităţile arădene Şimand şi Zimandu Nou. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.05”.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Claudia Iuga, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că o mașină în care se aflau patru persoane s-a izbit frontal de un TIR. În urma impactului, două dintre persoanele aflate în autoturism, o femeie și un bărbat, au murit pe loc, iar celelalte două au fost rănite, dintre care una grav, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. “Traficul este blocat în dreptul localității Șimand, în urma producerii accidentului rutier”, a afirmat Claudia Iuga.

LĂSAȚI UN MESAJ