Accident la Remetea. O maşină a ajuns în şanţ

92

O maşină a ajuns în şanţ, iar şoferul, o femeie în vârsta de 46 de ani, rănită şi în stare de hipotermie, la spital. Totul, după ce a pierdut controlul volanului, pe raza localităţii Remetea.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a fost anunțat referitor la producerea accidentului rutier în localitatea Remetea Mare, la ieșirea înspre Timișoara.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.

La sosirea echipajelor la fața locului a fost găsit un autoturism în șanțul cu apă de pe marginea drumului. Conducătorul auto, o femeie în vârstă de 46 de ani, a pierdut controlul autoturismului ajungând în șanț.

Aceasta era în afara autoturismului, prezentând contuzii la nivelul membrelor superioare. Fiind în stare de hipotermie, victima a primit primul ajutor medical după care a fost transportată la spital. De asemenea, au fost deconectate bornele de la bateria autoturismului, pentru a evita un posibil incendiu.

accident-remetea

LĂSAȚI UN MESAJ