Accident în lanț la Timișoara. Un troleibuz al STPT și șase mașini implicate

134

Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineața, în Timișoara, pe Calea Sever Bocu. Din primele informații, au fost implicate un troleibuz al Societății de Transort Public Timișoara și șase mașini. Vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autobuzului.

Acesta circula spre bulevardul Antenei, nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în mașina din fața sa. S-a declanșat imediat efectul de domino și astfel autoturismele le-au lovit pe cele aflate în față. O persoană a fost rănită! Este vorba de o femeie aflată în una dintre mașini.

Cine plătește pagubele
În accident a fost implicat un troleibuz de pe linia 14. Șoferul urmează să fie cercetat atât de Poliție pentru vătămare corporală din culpă cât și disciplinar de comisia societății de transport. Momentan, pagubele provocate de șoferul STPT vor fi plătite de asigurarea regiei. În urma anchetei disciplinare, reprezentanții societății de transport vor lua măsuri împotriva angajatului.

2 COMENTARII

  1. soferii de la STPT parca transporta cartofi, nu alta. Nici macar cu cartofii nu as circula asa… Inainte de statie accelereaza brusc ca mai apoi in 3 metri sa calce frana pana in podea sa rada de calatori care mai ca se tavalesc pe jos

LĂSAȚI UN MESAJ