Accident grav provocat de un tânăr de 20 de ani!

214

O persoană a murit şi două au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă pe DN7, în localitatea Budeşti, unde un autoturism a derapat şi a lovit un stâlp de beton, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. Pe durata intervenţiei echipelor medicale şi pentru cercetările efectuate de poliţişti, traficul rutier în zonă a fost blocat.

Poliţiştii au stabilit, după primele verificări, că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de deplasare, respectiv carosabil umed.

Mașina era condusă de un tânăr de 20 de ani

Maşina implicată în accident era condusă de un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a fost rănit.

„Un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ce se deplasa pe DN7, în direcţia Sibiu – Piteşti, la kilometrul 167+600, pe fondul neadaptării vitezei condiţiilor de drum – carosabil umed – a părăsit partea carosabilă către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Un pasager din dreapta spate a decedat, şoferul a fost grav rănit iar pasagerul din faţă a fost rănit uşor. Traficul este momentan blocat pentru intervenţie”, a anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Din cauza întreruperii traficului rutier, pe DN7, la Budeşti sunt coloane de maşini pe ambele sensuri de mers, potrivit Infotrafic.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ