Accident grav. O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după coliziunea unui autoturism cu un camion

46

O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocamion pe DN 73C, în localitatea argeşeană Godeni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit trei autospeciale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ), un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

„Cele două persoane care se aflau pe locurile din faţă în autoturism au avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a putea fi extrase şi predate ulterior echipajelor medicale. O a treia victimă, femeie neîncarcerată, a fost preluată în stop cardio-respirator de către un echipaj al SAJ, iar a patra victimă, o fetiţă, a fost preluată tot de un echipaj SAJ”, se precizează într-o informare transmisă de ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, femeia găsită în stop cardio-respirator şi ulterior decedată avea 66 de ani. Celelalte persoane rănite, printre care şi şoferul, au 53, 15 şi respectiv 10 ani.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia pe DN 73C a fost oprită în zona producerii accidentului, până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ