Accident grav la Sibiu: 16 persoane implicate!

232

A fost activat planul roșu de intervenție în Sibiu după ce a avut loc un accident grav pe raza localității Avrig, în care au fost implicate 2 autoturisme și 2 microbuze. Din primele informații, sunt 16 persoane implicate.

”Având în vedere numărul mare de ocupanţi, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD şi SAJ disponibile din zonă. Din primele informaţii furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate”, a transmis IGSU.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Sibiu au precizat că traficul pe DN 1 este complet blocat, fiind deviat prin localitatea Avrig, anunţă DIGI24.

UPDATE

„Șoferul unui autoturism condus spre Sibiu a depășit un autoturism, iar la revenirea pe bandă a derapat, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamț, apoi cu un autoturism condus tot spre Sibiu, microbuzul ricoșând în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui. Șoferul autoturismului care a provocat accidentul are 22 de ani și este din Brașov”, a spus Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

În mașina condusă de șoferul care a produs accidentul se aflau patru persoane, iar în cele două microbuze erau 12 persoane.

„Zece victime, dintre care una intubată, au fost preluate de către echipajele medicale și încă 8 au fost implicate, dar nu au nevoie de îngrijiri medicale. O autospecială va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la fața locului pentru ca oamenii implicați să se poată încălzi”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

citeşte mai mult aici: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ