Accident grav între un autocar şi o maşină la Sânandrei. Planul roşu de intervenţie a fost activat, toate ambulanţele SMURD trimise la faţa locului

311

Planul roşu de intervenţie a fost activat marţi noaptea în judeţul Timiş, după ce un autocar în care se aflau 29 de persoane a fost lovit de un autoturism, lângă localitatea Sânandrei, şase pesoane fiind rănite.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, accidentul s-a produs după ce o femeie aflată la volanul unui Ford a pierdut controlul autoturimului, la intrarea în localitatea Sânandrei, şi a intrat pe contrasens într-un autocar care circula regulamentar şi în care se aflau 29 de persoane.

În urma impactului, şase persoane din cele 31 de persoane implicate în accident – două din autoturismul Ford şi 29 din autocar -, şase au avut nevoie de asistenţă medicală, prezentând leziuni uşoare, cinci dintre ele fiind ulterior transportate la spital.

Conform reprezentanţilor ISU Banat, din cauza numărului mare de posibile victime, prefectul judeţului Timiş a dispus activarea parţială a planului roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise toate ambulanţele SMURD din Timişoara.

„Din cauza numărului mare de posibile victime la faţa locului s-au deplasat 25 subofiţeri şi 2 ofiţeri cu 2 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, o autospecială de intervenţie la accidente colective, două autospeciale pentru descarcerare, 2 autospeciale de lucru cu apă si spumă şi o ambulanţă de la SAJ. La sediul ISU a fost activată grupa operativă”, au transmis reprezentanţii ISU Banat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ