UPDATE. Accident grav în vestul țării. Două persoane au decedat, circulație închisă FOTO

8973

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Româneinformează că pe DN 66 (E 79) Călan – Haţeg, la kilometrul 189, în localitatea Bretea Streiului, judeţul Hunedoara, a avut loc o coliziune frontală între 2 autoturisme, pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care 2 au suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

UPDATE. Din nefericire, în urma ciocnirii frontale, două dintrele cele 5 persoane aflate în cele două autovehicule au decedat la fața locului. Circulaţia este, în continuare, blocată! 

„Echipele de intervenţie au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedată pe loc şi alţi doi bărbaţi aflaţi în stare gravă. Concomitent cu operaţiunile de extragere din autoturisme s-au desfăşurat acţiunile de asistare medicală. Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara cu o ambulanţă. Celălalt bărbat, de 33 ani, a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Până la finalizarea operaţiunilor şi cercetărilor, circulaţia pe DN 66 a fost întreruptă sau s-a desfăşurat alternativ pe un sens”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Accidentul a fost cauzat, potrivit poliţiştilor, de un şofer în vârstă de 68 de ani, din judeţul Alba. „În timp ce conducea un autoturism, pe DN66, in afara localităţii Bretea Streiului, din direcţia Haţeg – Calan, a efectuat o depăşire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.