Accident grav în Caraş-Severin – trei oameni au murit. Foto

909

Trei persoane au murit, joi, în timpul unui accident petrecut în judeţul Caraş-Severin. Incidentul a avut loc pe drumul naţional 6, între localităţile Slatina Timiş şi Ilova.

Accidentul a fost între o autoutilitară, în care se afla doar şoferul, şi un autoturism cu 4 pasageri. Trei din cei 4 călători din maşina mică au murit pe loc, iar cel de-al patrulea a ajuns la spital. Tot acolo a ajuns şi conducătorul autoutilitarei, deşi iniţial refuzase controlul medical.

Pompierii au intevenit pentru descarcerare şi degajarea carosabilului.

UPDATE:

Trei persoane au murit și alte două au fost transportate la spital în urma unui grav accident produs pe DN 6 , între localitățile Slatina Timiș și Ilova. Cumplitul accident a avut loc joi în jurul orei 13,34 pe drumul dintre Caransebeș și Orșova cunoscut pentru numărul mare de accidente grave, și s-a produs în urma unei coliziuni frontale între o autoutilitară și un autoturism. În accident au fost implicate 5 persoane fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor. Trei ambulanțe au ajuns la fața locului, echipajele medicale declarând decesul a trei dintre cele 5 persoane implicate în accident. Alte două persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind șoferul autoutilitarei. Circulația este întreruptă la această oră pe ambele sensuri de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ