UPDATE. Accident grav în Arad. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o mașină condusă de un șofer fără permisFOTO

510

Un biciclist a fost grav rănit în localitatea arădeană Ineu, după ce a fost izbit din plin de o mașină. Traficul este blocat în zona Morii din oraș.

Șoferul mașinii care a lovit biciclistul a rămas și el încarcerat. Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare.
A fost solicitat și elicopterul SMURD pentru a transporta biciclistul la spital, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut să îl salveze.

UPDATE. Elicopterul SMURD a preluat șoferul rănit și se îndreaptă spre Timisoara. Biciclistul este transportat de o ambulanță la spital. Traficul se desfășoară normal acum.

UPDATE 2. „Un bărbat de 25 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe D.J. 792, în afara localității Ineu, iar la efectuarea unei manevre de depășire într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe același sens de mers. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital”, spun reprezentanții IJP Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ