Accident grav în Arad. O mașină de gunoi a trecut peste un om și l-a omorât

300

În urmă cu puțin timp, pe raza localității Sânleani, din județul Arad, o mașină de gunoi a accidentat grav un lucrător care se deplasa pe scara din spate a vehiculului.

Acesta s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, iar vehiculul ar fi trecut peste el. Din nefericire, omul nu a mai putut fi salvat, iar medicii de ambulanță au fost nevoiți să declare decesul său. Bărbatul avea doar 29 de ani.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă, iar la faţa locului s-a deplasat şi o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, care va urmează să stabilească dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

„În timp ce conducea o autoutilitară de gunoi pe o stradă din comuna Livada, a efectuat manevra de mers înapoi peste o grămadă de nisip, moment în care un bărbat de 29 de ani, din Arad, aflat pe oblonul din spate al autovehiculului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoutilitara trecând cu roțile din stânga spate peste el și accidentându-l mortal pe tânărul de 29 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ