16.6 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Accident GRAV în apropierea Timișoarei, cu un mort și 3 răniți grav-VIDEO

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș a intervenit, în această după amiază, la un Grav accident de circulație produs la ieșire din localitatea Sânandrei înspre Orțisoara!

”În accident au fost implicate două autoturisme. SW-a acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, care din nefericire a fost declarată decedată de medicul de la locul accidentului, o persoană de sex feminin este în stop cardio respirator, se execută manevre de resuscitare cardio pulmonară, iar alte 3 persoane sunt preluate de ambulanțe, starea lor fiind stabilă.

S-a acționat cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 14 subofițeri, 2 ambulanțe SAJ, și echipaje de la poliție și criminalistică” se spune în comunicatul ISU ”Banat”.

Alte subiecte :

Timișul se află în topul județelor cu cei mai bine plătiți salariați din România

Discrepanțele salariale sunt mari de la un județ la altul în vestul țării, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, întocmită pe baza statisticilor oficiale. Potrivit...

Splendorile Banatul Montan într-un top zece al celor mai căutate locuri din regiune de către turiști

Pasionaţi de turism, filmări şi fotografie, patru tineri au întocmit un top al destinaţiilor din Banatul Montan. Georgian Popovici, Răzvan Rişcuţa, Laurenţiu Ţepeneu şi...

Martie la Timișoara

Citește și :