Accident grav de muncă în vestul țării. Un bărbat a murit, după ce a căzut de pe o schelă

148

Un accident de muncă grav s-a produs ieri la Orăștie. Un bărbat de 40 de ani a căzut de pe schelă, în timp ce executa lucrări la fațada unui bloc. Trecătorii l-au văzut pe muncitorul căzut pe caldarâm și au anunțat serviciile de prim-ajutor.

„Bărbatul a fost găsit de echipajul de la Ambulanță în stare de inconștiență, fiind căzut pe asfalt. Bărbatul nu a putut fi identificat, colegii mei l-au dus la spitalul din Orăștie, unde a fost predat cu identitate necunoscută. S-a presupus că a căzut de la înălțime. Avea mai multe traumatisme craniene, cu posibilă fractură craniană, traumatism toracic cu fracturi costale, traumatisme de membre inferioare și membre superioare”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, citat de ziardehunedoara.ro

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost transferat de la spitalul din Orăștie la UPU Deva, unde a decedat. Polițiștii au deschis dosare penal pentru a elucida circumstanțele în care a decedat bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ