Accident grav cu motocicleta, din cauza unui mistreț

338

Un accident rutier grav s-a petrecut pe drumul județean 107A, în Rapoltu Mare. Un tânăr de 31 de ani, care conducea o motocicletă, și un alt bărbat, de 28 de ani, pasager al acesteia au fost răniți după ce s-au răsturnat pe carosabil.

Tinerii se deplasau cu motocicleta din direcția Rapoltu Mare spre Bobâlna și ajungând în zona cu drum în aliniament dintre cele două localități, le-a ieșit în față un porc mistreț, pe care conducătorul motocicletei nu l-a mai putut evita, lovindu-l, fapt în urma căruia a pierdut controlul vehiculului și a părăsit carosabilul, răsturnându-se pe câmp. Atât conducătorul motocicletei cât și pasagerul au suferit leziuni multiple la nivelul gâtului și a membrelor superioare și inferioare”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Victimele au fost preluat de un echipaj SMURD și transportate la spital. Cadavrul porcului mistreț a fost ridicat de un paznic de vânătoare. Cei doi tineri purtau căști de protecție în momentul producerii accidentului.

Sursă: zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ