Accident grav: Coliziune între două automobile, în timpul unei depășiri. Un nou-născut a fost rănit

150

Un copil nou-născut de o lună a fost rănit în urme unei coliziuni între două automobile, care a avut loc vineri pe DJ 203I, pe raza oraşului buzoian Pogoanele, în urma căreia o maşină a luat foc.

Un copil nou-născut de o lună a fost rănit în urme unei coliziuni între două automobile, care a avut loc vineri pe DJ 203I, pe raza oraşului buzoian Pogoanele, în urma căreia o maşină.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, din primele date, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 203I pe direcţia Pogoanele-Scutelnici, la ieşire din Pogoanele, un şofer de 23 de ani din Pogoanele s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism la volanul căruia se afla un bucureştean de 49 de ani. În timpul efectuării manevrei de depăşire, cele două maşini au intrat în coliziune, în urma impactului fiecare dintre acestea răsturnându-se în afara părţii carosabile.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea unei nou-născute, în vârstă de aproximativ o lună, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar maşina şoferului de 23 de ani a luat foc, incendiul fiind lichidat de pompieri. În cauză se va întocmi dosar penal”, a precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ