Accident feroviar în vestul țării! Mașină lovită de un tren de călători

370

Traficul feroviar pe magistrala Simeria – Petroşani a fost blocat, duminică după-amiaza, în urma unui accident feroviar petrecut la o trecere peste calea ferată. Maşina în care se aflau două femei a fost lovită de un tren.

Un accident fccident feroviar a avut loc duminică după-amiaza la trecerea la nivel cu calea ferată peste DN 66, în localitatea Livadia. Un autoturism în care se aflau două femei cu vârste de 55 de ani şi 62 de ani a fost lovit de un tren de călători IR 1836 care circula de la Cluj spre Bucureşti.

„La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD B2 şi 8 subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Baru. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane din autoturism care a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Petroşani”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În zonă traficul feroviar este momentan blocat.

Femeia aflată la volan nu a respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase aflate în funcţiune la trecerea peste calea ferată.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ