Accident de filme horror în vestul țării. O mașină a rulat pe șosea străpunsă de un parapet. Șoferul drogat și-a ucis prietenul

2075

Accident mortal în localitatea bihoreană Petid. Drogat şi băut la volan, un tânăr de 20 de ani din Cociuba Mare a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu aceasta de un parapet metalic, impactul fiind devastator. Parapetul a străpuns autovehiculul, care a rulat așa peste 27 de metri!

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Poliţia Bihor, evenimentul s-a petrecut cu o zi înainte, în jurul orei 14.30, pe drumul comunal 97, la intrare în Petid.

„Un tânăr de 20 de ani, din comuna Cociuba Mare, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cărăsău – Petid, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns autoturismul prin mijlocul acestuia, autoturismul rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri”, arată comunicatul.

În urma acestui teribil accident, un tânăr de 17 ani, din comuna Cociuba Mare, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a murit. De asemenea, șoferul a suferit multiple leziuni și dus la spital, iar o copilă de 12 ani, din comuna Cociuba Mare, pasageră în autoturism pe bancheta din spate, a suferit leziuni uşoare.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat pentru prezenţa substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv”, arată comunicatul Poliţiei.

Poliţia a deschis dosar penal.

sursa – ebihoreanul.ro

foto – alesdonline.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ