Accident cumplit: motorul mașinii a zburat pe șosea

3802

Doi tineri au rămas încarcerați într-o mașină distrusă în urma unui cumplit accident produs între localitățile Babadag și Baia, în județul Tulcea.

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 09.00, la intrarea în pădurea Babadag, dinspre intersecția ‘Două Cantoane’.

Șoferul unui autoturism marca Skoda a pierdut controlul direcției, din motive încă necunoscute (cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum), iar mașina s-a izbit violent de un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a zburat pe șosea, iar cei doi tineri au rămas încarcerați.

‘Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați în jurul orei 09:00 să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 între localitățile Babadag și Baia (la intrarea în pădurea Babadag, dinspre 2 cantoane).

9 pompieri au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD pentru descarcerarea celor 2 victime’, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

Cei doi tineri, o femeie în vârstă de 36 de ani și un bărbat de 38 de ani, au fost scoși din mașina distrusă, ambii fiind conștienți.

Victimele au fost predate echipajelor Serviciului de Ambulanță Tulcea și apoi au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ