Accident cumplit în vestul țării: un copilaș de numai un an a murit în brațele bunicii

578

Un accident rutier cumplit a avut loc, duminică, pe şoseaua Topliţa – Lunca Cernii. Două maşini s-au ciocnit, iar un copil de un an şi trei luni a murit, în brațele bunicii sale. Tragedia a avut loc pe Drumul Judeţean 687D, în localitatea Hăşdău.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcţia Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ 687, în satul Hăşdău, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa. În urma accidentului, a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, însă viaţa lui nu a mai putut fi salvată de medici.

LĂSAȚI UN MESAJ