Accident cu urmări teribile la câțiva kilometri de Nădlac! Ce s-a întâmplat…

424

Accident teribil în această după amiază! Autostrada din Ungaria e blocată la 60 de kilometri de Nădlac. „Coada de mașini e de 30 de kilometri”, scrie specialarad.ro

Accidentul  a avut loc pe autostrada M5, pe sensul de mers Budapesta – Szeged, între localitățile Kecskemet și Szeged, la aproximativ 60 de kilometri de Vama Nădlac.

În coliziune au fost implicate trei autotrenuri, unul care transporta mașini și alte două de marfă. Încă nu se cunosc starea și numărul victimelor, dar martorul de la accident spune că traficul este blocat, iar „coada de mașini se întinde pe o lungime de 30 de kilometri”.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe dar și elicopterul. Conform presei din Ungaria, unul dintre șoferii implicați în accident și-a pierdut viața.

Poliția maghiară instrumentează cazul, iar pe site-urile din Ungaria scrie că accidentul s-a produs în condiții deocamdată neclare.

Primul camion, cel care transporta mașini, aparține de Lagermax Ungaria, iar șoferul este nevătămat. Se pare că acesta a oprit autotrenul pe autostradă din cauză că traficul era blocat, iar din spate au venit cele două TIR-uri și așa s-a produs coliziunea.

Sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ