Accident cu patru victime, între care un copil de 10 ani, pe o șosea din Timiș! Foto

3505

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă seara în localitatea timișeană Variaș. Pompierii au fost alertați prin apel 112 să intervină, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

,,ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident rutier în comuna Variaș. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer și 8 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare și 3 echipaje SAJ.”, transmit pompierii timișeni.

În accident au fost implicate două autoturisme, într-unul aflându-se trei persoane, doi adulți și un copil de 10 ani, iar în celălalt un singur bărbat.

În urma impactului, adulții din primul autoturism au rămas încarcerați.

Copilul de 10 ani a scăpat teafăr, însă din cauza sperieturii a fugit acasă, de la fața locului, dar s-a întors cu mama sa, ulterior, pentru a primi îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, împreuna cu ceilalți trei bărbați implicați în accident.

Se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii în care se afla încă un bărbat și copilul, a ieșit de pe un drum secundar, pe cel cu prioritate, fără să se asigure.

LĂSAȚI UN MESAJ