Accident ciudat în vestul țării. A fost implicată o autospecială, venită să acorde ajutor unor răniți

986
Un alt accident rutier a avut loc pe șosele județului. De data aceasta evenimentul rutier a avut loc la intrarea în localitatea Iaz. Au fost implicate trei autoturisme.

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență și a alocat pentru acest eveniment  o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru stins incendii. De asemenea, pentru asistență medicală de specialitate au fost alertate două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță a Caraș-Severin

În urma evenimentului, două persoane au avut nevoie din îngrijiri medicale. Dintre acestea doar una a necesitat transport la spital.

Pe timpul intervenției, autospeciala pentru stins incendii, aflată în dispozitivul de intervenție, a fost avariată ca urmare a unui eveniment rutier produs de un aparținător al unui dintre persoanele implicate în accidentul initial. În urma acestei situații, nimeni nu a fost rănit.

Sursa: https://gazetadecarasseverin.ro/un-alt-accident-inedit-pe-soselele-judetului-autospeciala-pentru-stins-incendii-a-fost-si-ea-avariata-in-timpul-interventiei-la-un-accident/

 

LĂSAȚI UN MESAJ