Accident aviatic Suceava! Pilotul transportat cu elicopterul SMURD, la Timișoara

266
elicopter smurd

Pilotul timişorean Sorin Bochiş, rănit grav la Suceava, înaintea unui miting aviatic, a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara. Mutarea pacientului aflat în comă profundă a avut loc la cererea familiei, după ec a fost internat până acum la Iași.

Bochiş a fost rănit în 4 august, în urma unui accident care s-a petrecut în timpul unui zbor de antrenament, înaintea unui miting aerian, în localitatea Frătăuţii Vechi din Suceava. În timpul manevrelor, avionul pilotat de timișorean s-a ciocnit frontal de un alt avion, pilotul acestuia din urmă decedând imediat.

Pilotul timișorean a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, o contuzie toraco-abdominală şi fractură de gambă. A fost intubat şi ventilat mecanic şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În ultimele zile, starea pilotului s-a agravat, iar familia a decis transferul acestuia la Timişoara, fiind adus aici cu elicopterul SMURD.

Prognosticul medicilor, cu privire la starea pacientului, e rezervat.

Sorin Bochiș are 53 de ani, a fost pilot în Regimentul 93 aviație de vânătoare din Timișoara, a zburat pe avioane supersonice de luptă. El lucra ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar activa și în Clubul de Aviație Cioca din Timișoara, unde era pilot de acrobații.

sursa: evz.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai precis Inculpatul Bochis care prin manevra de incepator l-a omorat pe pilotul Marinescu. El nu are e perienta si sute de ore pe avioane periculoase de acrobatie

LĂSAȚI UN MESAJ