Abonamente de parcare, cu tombolă TimPark

375

Tarifele pentru parcare în cele trei zone tarifabile din oraş, roşie, galbenă şi albastră, rămân la același nivel ca anul acesta. Astfel, un abonament anual pentru zona roşie costă 355 de lei, unul trimestrial 98 de lei, iar unul lunar 34 de lei. în privinţa zonei galbene, parcarea în tot timpul anului costă 290 de lei, un abonament de 3 luni este 80 de lei, iar un tichet valabil o lună are o valoare de 28 de lei.

Abonamentele anuale pentru zona albastră sunt de 222 de lei, cele trimestriale de 61 de lei, iar cele lunare costă 21 de lei.

Un abonament general pentru anul 2017, care acoperă întreg oraşul, costă 445 de lei.

În curând, şoferii din Timişoara vor putea să îşi achiziţioneze, în avans, abonamente de parcare pentru anul 2017. Autorităţile le vor pune în vânzare din data de 14 decembrie, la sediul TimPark de pe Splaiul Nicolae Titulescu.

Reprezentanţii TimPark vin şi cu o surprinză pentru şoferi: cei care îşi dau acordul şi numărul de telefon pot participa la o tombolă. Premiile constau în abonamente de parcare de tip general, valabile pentru anul 2017.

 

Mai multe detalii despre tarifele lunare, precum şi despre cele orare sau în parcările cu barieră, găsiţi pe site-ul TimPark, www.timpark.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ