ABA Banat continuă acțiunile dedicate Zilei Mondiale a Apei

75

ABA Banat a continuat acțiunile dedicate Zilei Mondiale a Apei si sâmbătă in 23 martie 2019.

Ecologizare Canal Bega în intravilanul Timișoarei a fost o acțiune comună cu Poliția locală, începută de dimineața devreme. Au participat 8 angajați ai Sistemului Hidrotehnic Bega care s-au deplasat atât pe luciul apei cât și pe maluri, mai ales sub poduri. Acolo întotdeauna se adună cantități însemnate de mizerii. S-au strâns peste 30 saci cu deşeuri.

Cum imaginile vorbesc de la sine, cei implicați au crezut de cuviință să facă și forografii de la fața locului din timpul actiunii.

Și cum înotul are, evident, cea mai mare legătură cu apa, cei ce au marcat Ziua Mondială au încercat să o facă și prin sport. A fost organizat și un Maraton de înot masters. Sâmbătă de la ora 12.30 s-a dat startul acestui fel de maraton dedicat Zilei Mondiale a Apei.

ABA Banat, prin reprezentanți, a participat alături de organizatori la deschiderea evenimentului. S-au transmis felicitări participanților pentru acest eveniment de conștientizare asupra importanței apei în viața noastră, a tuturor, și s-a subliniat importanța muncii depuse de ABA Banat, în asigurarea resursei de apă pentru comunitatea bănățeană.

LĂSAȚI UN MESAJ