A vrut să treacă frontiera cu acte false

188

Un sârb a fost reținut de polițiștii de frontieră de la Nădlac II după ce a încercat să treacă granița în Ungaria cu ate false. Bărbatul călătorea într-un autocar și oamenii legii au descoperit că permisul de conducere prezentat era fals.

„În data de 07.07.2019, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul sârb M.A., în vârstă de 38 de ani, în calitate de pasager într-un autocar, înmatriculat în România. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă cartea de identitate şi un permis de conducere, având însemnele autorităților din Slovenia”, anunță polițiștii.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu îndeplinesc condițiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false. Bărbatul a declarat că a obținut documentele în urmă cu șapte ani, de la o persoană necunoscută din Franța, în schimbul sumei de 600 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ