A vrut să se arunce de pe spital, după un șir de infracțiuni

91

Un bărbat din Reșița a vrut să se sinucidă joi dimineață. Acesta a urcat pe acoperișul spitalului unde era internat și a amenințat că se aruncă în gol. Forțele de intervenție au pornit de urgență spre Spitalul Staționar 2 din Reșița. Au ajuns rapid polițiștii, medicii, jandarmii și pompierii de la ISU Semenic.  După aproximativ două ore, bărbatul, în vârstă de 36 de ani a decis, totuși, să coboare de pe acoperișul clădirii.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în cursul nopții, acesta, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, agresându-și soția la domiciliul acesteia. Tot în cursul nopții suspectul ar fi distrus 4 pneuri de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiu. Intervenind la cele două sesizări, polițiștii Biroului de Ordine Publică Reșița au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție, lovire și alte violențe și distrugere și au luat măsura conducerii bărbatului la Secția de Psihiatrie a Spitalului Reșița, acesta fiind recalcitrant”, transmite IPJ Caraș-Severin.

În plus, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ