A venit iarna şi în Banat, utilajele au fost scoase pe șosele. Anunț important pentru șoferi, de la Compania de Drumuri!

328

Angajaţii DRDP Timişoara nu au avut o noapte uşoară. Cum a început să ningă şi în Banat, utilajele au fost scoase pe drumurile naţionale pentru a împrăştia material antiderapant. În zona de vest s-a acţionat cu 82 autoutilaje și s-au răspândit 630 de tone de material antiderapant.

În total, la nivel național, noaptea trecută s-a acționat cu 1.106 autoutilaje și s-au răspândit 5376,535 de tone de material antiderapant.

La această oră nu sunt sectoare de drum național sau de autostrăzi închise circulației din cauza condițiilor meteorologice, dar se circulă în condiții de iarnă.

„Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite CNAIR.

Update: Activitatea de deszăpezire continuă în vestul ţării. În prima parte a zilei de luni, DRDP Timişoara a acţionat cu 49 de autoutilaje și s-au răspândit 250 de tone de material antiderapant. Angajaţii au în grijă drumurile naţionale din Timiş, Caraş-Severin, Arad, Hunedoara şi parţial din Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ