A spart un magazin, a furat o maşină, a condus fără permis, a fost dat în urmărire generală. La doar 17 ani!!!

214

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza municipiului Timișoara. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La data de 03 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni pe raza municipiului.

În fapt, la data de 02 aprilie a.c., tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Timișoara, profitând de faptul că acesta nu se afla asigurat și avea cheile în contact, iar ulterior l-ar fi condus pe drumurile publice deși nu poseda permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul era urmărit național, fiind dispărut dintr-un centru de plasament situat pe raza municipiului Lupeni, județul Hunedoara.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 02 spre 03 martie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, prin efracție,într-o societate comercială situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras produse în valoare de 5000 de lei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt calificat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ