A plecat și căpitanul de la ACS Poli Timişoara. Luchin merge în Bulgaria

94

Veste teribilă pentru ACS Poli Timișoara, căpitanul Srgian Luchin s-a transferat luni în Bulgaria, la Levski Sofia!

Prim-divizionara ACS Poli Timişoara primește lovitură după lovitură în acest început de an. Ultima a venit tocmai din partea căpitanului, adică a jucătorului cu cea mai bună cotă din lotul violeților. Srdjan Luchin a părăsit gruparea bănățeană confirmând situația dezastruoasă.

Fundașul în vârstă de 29 de ani s-a transferat în Bulgaria, campionat în care a mai evoluat în urmă cu doi ani. Levski Sofia l-a ofertat pe căpitanul poliștilor cu un salariu asemănător celui avut la Steaua, iar mutarea a fost posibilă pentru că Luchin evolua practic pe un contract deschis ce îi permitea să plece fără pretenții în cazul unei oferte avantajoase.

Transferul căpitanului a fost confirmat de managerul Daniel Stanciu la postul de televiziune DigiSport1: ”Luchin nu mai este jucătorul nostru, am pierdut un fotbalist foarte bun, el s-a înțeles cu o echipă din Bulgaria. Este vorba despre Levski”.

Reamintim că ACS Poli Timişoara a rămas fără trei oameni din conducere și a concediat câțiva fotbaliști în ultimele săptămâni. În plus, șefii clubului intenționează să se despartă de alți câțiva jucători în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ