Aquatim: se spală conductele de apă la Ciacova

125

Aquatim anunţă că, din 12 până în 15 ianuarie 2016, între orele 8-16, se vor spăla conductele de apă la Ciacova, pe străzile Timișului, Cloșca și Tudor Vladimirescu.

Întreaga rețea de apă din Ciacova va fi curățată prin acest program de mentenanță, care constă în spălări repetate, cu aer și apă sub presiune, pentru asigurarea calității corespunzătoare a apei.

În intervalul orar menționat, presiunea apei va fi scăzută și vor fi întreruperi în furnizarea apei, de scurtă durată. Atât în timpul spălării rețelei, cât și la reluarea alimentării cu apă rece în regim obișnuit, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure, transmite Aquatim.

În data de 13 ianuarie se va spăla și rezervorul de înmagazinare a apei de la Culă. Ca urmare, presiunea apei va fi scazută, iar la robinet va curge apă tulbure.
Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, adaugă cei de la Aquatim.

Aquatim precizează că, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, dispeceratul Aquatim poate fi contactat la numerele de telefon 0256-201.362, 0756-119.528.

LĂSAȚI UN MESAJ