A început numărarea… latrinelor! Un primar din Timiș a demarat verificări din poartă în poartă

182

Primarii din vestul ţării iau măsuri după apariţia ordinului Ministerului Dezvoltării Regionale, care-i obligă pe toți locuitorii satelor și orașelor, unde există reţea de canalizare să se racordeze.

Unul dintre ei, edilul oraşului Recaș, Pavel Teodoru, a trimis o echipă pe teren pentru a-i convinge pe oameni să se lege la reţea.

“Avem o echipă care se deplasează din poartă-n poartă și verfică, pentru că vrem să facem o situație exactă în acest sens și să îi lămurim să se racordeze. În mod sigur mai sunt. Până la un metru de trotuar e făcut tot, ei doar trebuie să își tragă din curte, din casă și să intre în căminul făcut de noi. De la un metru de fiecare casă există cămin făcut”, spune primarul Pavel Teodoru.

Cei care nu se vor conforma riscă amenzi între 2000 și 4000 de lei. Vă reamintim, măsurile vin după ce Uniunea Europeană ameninţă România cu infringement, pentru că nu a respectat o directivă care cerea ca până la sfârşitul anului trecut, populaţia din aşezările mai mari de 2.000 de locuitori să aibă gospodăriile branşate la canalizare.

sursa – radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ