A murit pe șoseaua de centură! Cum s-a petrecut tragedia!

257

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Lugoj, a murit vineri dimineaţă în urma unui grav accident petrecut pe şoseaua de centură a Lugojului.

Martorii spun că acesta circula la volanul unui autoturism Skoda, către pasajul peste strada Făgetului, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, în timp ce din sensul opus venea un TIR înmatriculat în judeţul Mehedinţi. Şoferul autotrenului spune că a încercat să îl evite şi a tras spre stânga de volan, însă nu a mai putut evita coliziunea.

În urma impactului deosebit de putenic, bara de direcţie a autotrenului a fost smulsă şi mastodontul nu a mai putut fi controlat, ambele autovehicule ieşind în afara carosabilului. Echipajul de Ambulanţă solicitat la faţă locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viaţă şoferului din autoturism. Din câte se pare, acesta a decedat pe loc.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată autoturismul de sub autotren, unde se afla trupul neînsufleţit al şoferului. Poliţiştii au demarat o anchetă prin care urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Sursa: Lugoj Online

LĂSAȚI UN MESAJ