A murit în timp ce deschidea șampania, în fața barului în care petrecea Revelionul cu prietenii. Șoferul care l-a spulberat a fugit

1011

George Parașteac, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Liteni, comuna Moara, județul Suceava, a murit de Revelion, în timp ce deschidea șampania, spulberat de o mașină.

Tragedia s-a produs în primele minute ale anului 2020, în fața unui bar din Liteni. George Parașteac sărbătorea Revelionul în bar, alături de mai mulți prieteni, iar la miezul nopții a ieșit în stradă, cu șampania în mână, pentru a ciocni un pahar și pentru a aprinde artificii.

La un moment dat, un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în plin în George. Prietenii săi au reușit să se ferească din calea mașinii. Din spusele lor, șoferul nu a avut nicio intenție de frânare, iar după ce l-a omorât pe George a fugit.

În această dimineață, șoferul fugar, Vasile Troia, un tânăr de 21 de ani din comuna Berchișești, cu permis de numai o lună, a fost prins și reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ