A murit arsă de vie! Avea doar 21 de ani

2701

UPDATE: Valentina, tânăra descoperită carbonizată într-un apartament din Buzău, ar fi fost ucisă. Procurorii au preluat ancheta în cazul apartamentului mistuit de foc sâmbătă dimineață, întrucât există suspiciuni de omor. Focul ar fi pus intenționat, cu benzină, iar tânăra de 21 de ani dormea și nu a mai avut nici o șansă să se salveze, anunţă libertatea. Cu doar câteva ore înainte, în apartament avusese loc o petrecere, iar vecinii spun că tânăra apela des la acest gen de distracții.

Fata de 21 de ani a fost găsită carbonizată de pompierii care au pătruns în apartamentul de la ultimul etaj.

„Era tânără, frumoasă, o întreținea mama ei, avea o viață plină de bucurii. Obișnuia să dea destul de des chefuri în apartament, o rugam să dea muzica mai încet. Stătea singură, mama ei, divorțată, lucrează în Italia. Și aseară a dat chef. Ultima ei petrecere”, ne-a declarat un vecin din bloc.

Apartamentul a ars complet, pompierii caută acum sursa incendiului.

Conform unor vecini, în timpul nopții, din apartament ar fi răzbătut certuri, și la un moment dat o bubuitură.

Apoi, în jur de șase dimineața, vecinii au fost treziți, fie de fum, cei mai de sus, fie de bubuituri în uși.

Erau pompierii care evacuau locatarii de bloc. Puțin după ora șapte, primii pompieri au pătruns în apartament, au ieșit pe balcon de unde au făcut semne colegilor de jos. Primele semnale erau că nu sunt victime.

Apoi, s-a descoperit trupul carbonizat al tinerei. Apartamentul fusese cumpărat de mama ei, divorțată, în urmă cu trei ani. Femeia lucrează cameristă la un hotel în Sardinia (Italia) și era originară din Blăjani.

sursa: buzoienii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ