A lovit cu mașina un bătrân aflat pe bicicletă și a fugit. Victima a murit în șanțul de la marginea drumului

136

Un tânăr de 23 de ani a lovit cu mașina, duminică dimineața, pe un drum național din județul Botoșani, un bărbat de 72 de ani, aflat pe bicicletă, și apoi a fugit de la locul acciodentului. El a fost prins câteva ore mai târziu de polițiști, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați duminică dimineața despre faptul că un bărbat de 72 de ani a fost găsit mort într-un șanț de pe marginea DN 29 B, în localitatea Frumușica.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost accidentat mortal, în timp ce se deplasa pe bicicletă, de o mașină al cărei șofer a părăsit locul accidentului.

După câteva ore, polițiștii l-au identificat pe șofer, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Hârlău. „Acesta a fost depistat la domiciliul său, loc în care se afla și autoturismul care corespundea caracteristicilor celui implicat în accident și căruia îi lipseau elemente din caroserie, depistate la fața locului”, susțin polițiștii.

Tânărul a fost audiat și urmează să fie reținut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, a mai transmis IPJ Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.