A încercat să ajute Spitalul Județean Arad cu două aparate de aer condiționat. Noaptea trecută a murit în același spital!

5266

Dana Babencu, o arădeancă în vârstă de 49 de ani a murit în cursul nopții trecute într-una din secțiile Spitalului Județean Arad. Era internată aici de ceva vreme, iar în urmă cu două zile încerca să facă rost de o sponsorizare: două aparate de aer condiționat pentru secția ATI.

Moartea Danei i-a surprins pe colegii din USR, formațiune politică din care făcea parte.

„Astăzi este o zi tristă pentru noi toți. Așa sunt toate zilele în care cineva cu suflet mare și bun pleacă dintre noi. Dana a fost un om de milioane! Un om pe care ma bucur enorm ca am avut ocazia sa îl cunosc, o femeie care mi-a devenit prietena și de la care încă aveam multe de învățat. Dana Babencu a fost una dintre cele mai active și implicate persoane în activități civice, acea persoana care mereu cauta moduri de a ajuta, de a face activități de care sa beneficieze și cei mai puțin norocoși. Printre ultimele mesaje de la ea, pe când era pe patul de spital, a fost ceea ce vedeți în poza de mai jos. Chiar și atunci, se gândea la cum să facă bine. Așadar, cine dorește să ajute Secția de Terapie Intensiva și să doneze/sponsorizeze spitalul cu doua aparate de aer condiționat de 15000*btu, rog sa o facă în numele ei. Drum lin spre îngeri, dragă Dana!”, este mesajul Alinei Pop.

Sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ