A furat mașina Poliției de sub nasul oamenilor legii. În aventura sa, a avariat autospeciala

176

Un bărbat din Vânju Mare a dat spargeri la mai multe autoturisme, în noaptea de Crăciun. A fost prins, însă, de oamenii legii. Dar aventura nu s-a încheiat. Bărbatul a profitat de neatenția polițiștilor, s-a urcat în autospeciala poliției, care avea cheile în contact și a reușit să fugă aproximativ 200 de metri. În grabă, bărbatul a lovit autospeciala, chiar de poarta sediului.

„În noaptea de 25/26 decembrie a.c., un bărbat de 48 de ani din localitatea Gogoșu, cunoscut cu afecțiuni psihice, a sustras o autospecială aparținând Poliției Orașului Vânju Mare, care se afla parcată la sediul instituției. Polițiștii au procedat imediat la urmrirea acestuia, care a fost identificat, în scurt timp, pe raza localității Vânju Mare. Menționăm faptul că persoana în cauză se afla la sediul Poliției Orșului Vânju Mare pentru audieri, fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Acesta fusese prins în flagrant în noaptea respectivă, în timp ce încerca să sustragă un autoturism parcat pe raza localității. Documentând activitatea infracțională a bănuitului, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 25/26 decembrie a.c., acesta a mai sustras, din alte patru autoturisme, bunuri și bani, care au fost recuperate în proporție de 90%. Conducerea Inspectoratului de Poliție a județului Mehedinți a dispus efectuarea de verificări interne, cu privire la îprejurările care au condus la producerea evenimentului. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat ș distrugere, iar bănuitul urmează a fi reținut pentru 24 de ore, iar mâine, 27 decembrie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, cu propunerea corespunzătoare”, conform IPJ Mehedinți.

Hoțul a ajuns în atenția oamenilor legii cu câteva săptămâni în urmă, când a reușit să fure un bolid de lux din fața unui hotel, după ce s-a s-a dat drept bodyguard al unei vedete. Bărbatul a fost prins atunci în județul Olt.

Sursa: actualmehedinti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ