A fost prins și al doilea evadat de la Buziaș. După 10 zile!…

167

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au depistat, în seara zilei de 8 august, pe raza localității Uivar, județul Timiș, un tânăr de 25 de ani, care evadase de la un punct de lucru al Penitenciarului Timişoara.

Cel în cauză se afla încarcerat din luna decembrie 2015 în Penitenciarul Timişoara, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 8 luni pentru săvârşirea infracțiunii de furt.

Tânărul a fost condus la sediul I.P.J. Timiş unde i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de evadare.
Acesta va fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

###

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 18.25, două persoane aflate în stare de detenție au evadat din Secția Exterioară Buziaș a Penitenciarului din Timișoara.
Persoanele sunt Gavril Bogdan, de 25 de ani, din comuna Șeica Mare, sat Ștenea, județul Sibiu, condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și Iulko Zoltan, de 36 de ani, din comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
În dimineața zilei de 28 iulie, în jurul orei 09.30, polițiștii din Caraș-Severin au reușit identificarea lui Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta a fost depistat între localitățile Vermeș și Berzovia, fiind reținut de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ